Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Προσλήψεις στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Προσλήψεις στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων


Αθήνα 15.9.2012
Τέσσερις διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΕΑ), Οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της αξιολόγησης και του ελέγχου φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πρόκειται για τις εξής:
- EMA/AD/336: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Τομέας Συμμόρφωσης και Επιθεώρησης, Μονάδα Προστασίας Υγείας Ασθενών (AD 8)
- EMA/AD/337: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Τομέας Συμμόρφωσης και Επιθεώρησης, Μονάδα Προστασίας Υγείας Ασθενών (AD 8)
- EMA/AD/338: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Τομέας Συμμόρφωσης και Επιθεώρησης, Μονάδα Προστασίας Υγείας Ασθενών (AD 6)
- EMA/AD/339: Υπάλληλος διοίκησης (επιστημονικού κλάδου), Τομέας Συμμόρφωσης και Επιθεώρησης, Μονάδα Προστασίας Υγείας Ασθενών (AD 5)
Το σύνολο των όρων και η περιγραφή καθηκόντων πρέπει να ληφθούν ηλεκτρονικά από την ιστοσε­λίδα του Οργανισμού: http://www.ema.europa.eu/htms/general/admin/recruit/recruitnew.htm.
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση του ειδικού εντύπου που υπάρχει στην ιστο­σελίδα του Οργανισμού. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της 14ης Οκτωβρίου 2012.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό και τις δραστηριότητές του μπορούν να αναζητηθούν απευθείας μέσω του Διαδικτύου στην ιστοσελίδα http://www.ema.europa.eu.

Πηγή: proslipsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου