Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Δωρεάν Ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά

 

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους και συμβουλευτική σε κηδεμόνες  και εκπαιδευτικούς  για θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία των παιδιών.

Το Τμήμα Ψυχολογικής Στήριξης με έδρα την Αθήνα προσφέρει τις υπηρεσίες του πανελλαδικά μέσω της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για παιδιά SOS 1056  και περιφερειακά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη (2310-250160), στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα (2610-332499) και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο (26210-81040).


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=100&la=1 

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2012 ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2012 ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012

Με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, το εκλογικό επίδομα στις επικείμενες εκλογές θα λάβουν εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους, που εργάζονται για την προπαρασκευή και τη διεξαγωγή των εκλογών και οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Ασφάλισης και της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, που θα εργαστούν για τις εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη τροπολογία, που είχε καταθέσει ο υπουργός Εσωτερικών πριν λίγες ημέρες και ενσωματώθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου, το εκλογικό επίδομα θα λάβουν και οι υπάλληλοι των ΟΤΑ.
Το ύψος της αποζημίωσης θα καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών και θα υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις, καθώς και φορολογία εισοδήματος. Η ίδια υπουργική απόφαση θα ορίζει και τον αριθμό των υπαλλήλων και λειτουργών που απασχολούνται κάθε φορά.