Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΓΑ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΓΑ 

 

                                               ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
                                                           Ο.Γ.Α.
                                 Δελτίο Τύπου  Παρασκευή 12.10.2012

Ενημέρωση συνταξιούχων και δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ για την καταγραφή της φυσικής παρουσίας και τον έλεγχο του ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.
Ο Ο.Γ.Α. με αφορμή την καταγραφή φυσικής παρουσίας που ξεκίνησε την 01Οκτωβρίου 2012 και θα διαρκέσει έως και 30 Νοεμβρίου 2012, ενημερώνει τους συνταξιούχους και δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ, ότι όσοι έλαβαν την ενημερωτική επιστολή του ΟΓΑ και δεν αναγράφονται σωστά ή δεν είναι συμπληρωμένα ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ θα πρέπει
α) Πρώτα να προσέλθουν στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ του τόπου κατοικίας τους, προσκομίζοντας την επιστολή και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και
β) Στην συνέχεια να προσέλθουν στα ΕΛΤΑ ή στην Τράπεζα που έχουν ανοίξει λογαριασμό πίστωσης της σύνταξης ή επιδόματος του ΟΓΑ για την καταγραφή τους με την ενημερωτική επιστολή στην οποία θα έχει συμπληρωθεί από τον Ανταποκριτή ο σωστός ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.
Τέλος, ενημερώνουμε ότι όλοι οι συνταξιούχοι και επιδοματούχοι του ΟΓΑ πρέπει να ανταποκριθούν στην διαδικασία καταγραφής φυσικής παρουσίας, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012 σε διαφορετική περίπτωση από τον μήνα Ιανουάριο του 2013 θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου