Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Μάνα με μωρό 6 μηνών μία ιερόδουλη με AIDS

Δεν έχει τέλος η λίστα με τις ιερόδουλες οι οποίες είναι προσβεβλημένες με AIDS. Άλλες πέντε ιερόδουλες διαπιστώθηκε ότι είναι HIV οροθετικές. Οι τρεις είναι Ελληνίδες, η μία Ρωσίδα και η άλλη Βουλγάρα.

Συνολικά δηλαδή έχουν βρεθεί 17 πόρνες οι οποίες σκορπούσαν τον θάνατο, ενώ εκατοντάδες είναι εκείνοι που τηλεφωνούν καθημερινά στην ΚΕΛΠΝΟ επειδή ζουν εφιαλτικές ώρες και ανησυχούν για την υγεία τους. Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία το 50% είναι παντρεμένοι.
Στο φως όμως ήρθε και μια άλλη δραματική είδηση μετά τους ελέγχους των αστυνομικών και της ΚΕΛΠΝΟ. Μία από τις ιερόδουλες που εξετάστηκαν είναι μητέρα ενός μωρού έξι μηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα η οποία δεν γνωρίζει και τον πατέρα του μωρού της, πουλούσε το κορμί της για να παίρνει τη δόση της αφού ήταν μπλεγμένη στα δίχτυα της ηρωίνης.
Η ιερόδουλη μητέρα δεν είχε κάνει καμία εξέταση τα τελευταία χρόνια και δεν γνώριζε ότι έπασχε από AIDS. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βγάλει χρήματα για να βρει τα ναρκωτικά στα οποία ήταν εθισμένη.
Όμως όταν έμαθε ότι είναι προσβεβλημένη στον ιό, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και εκεί ψέλλισε ότι είναι μάνα ενός μωρού 6 μηνών. Αμέσως οι αστυνομικοί πήγαν σπίτι της από όπου πήραν το μωρό για εξετάσεις. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι αισιόδοξα, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το μωράκι δεν πάσχει από AIDS

http://www.sigmalive.com/news/greece/486399

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου